HomeMotionBlinds

MotionBlinds

MotionBlinds is slimme technologie voor raambekleding toegepast op een compleet assortiment batterijgevoede en bekabelde motoren en besturingen voor alle soorten raambekleding in residentieel, commercieel en horeca. Raambekleding met MotionBlinds worden gedreven door eenvoud en connectiviteit. De slimme technologie is ontworpen voor eenvoudige montage, installatie en een ultiem gebruiksgemak. Raambekleding met MotionBlinds-technologie kan in een mum van tijd slim worden gemaakt minuut en bediend op elke denkbare manier door gebruik te maken van smartphones, slimme luidsprekers, afstandsbedieningen en zelfs handmatig, met een simpele trekkracht die automatisch de vouwgordijnen in beweging.

Veilig, energiebesparend en eenvoudig

Slimme vouwgordijnen zijn zelfs in beweging als je niet thuis bent, waardoor het huis bewoond lijkt en inbraak wordt voorkomen. En wat dacht je van het gemak van slimme vouwgordijnen die op elk moment de perfecte sfeer creëren? Jouw slimme keuze loont, elke dag weer.

Bediening van overal

MotionBlinds biedt eindeloze mogelijkheden om slimme vouwgordijnen te laten bewegen op het ritme van jouw leven. Met de app kun je scènes aanmaken en tijden instellen om rolgordijnen te automatiseren. Gebruik je slimme speakers voor stembediening, of een van de esthetische afstandsbedieningen. De unieke functie van MotionBlinds is trekbediening. Met slechts een eenvoudige handmatige trekbeweging kun je jouw vouwgordijnen intuïtief in beweging zetten

Smart home connectiviteit

Word automatisch wakker met daglicht, bespaar energie door klimaatregeling en creëer op elk moment de perfecte sfeer. Door MotionBlinds te verbinden met jouw smart home ecosysteem, brengt je je huis tot leven. Jouw slimme vouwgordijnen werken in perfecte harmonie met andere slimme apparaten in huis voor ultieme veiligheid, energiebesparing en gemak.

Direct contact

Leffring & de Wilde
Biezenstraat 9,
8281 JG Genemuiden
Bel 0518 – 45 11 17

Dealer worden

Leffring & de Wilde heeft in de afgelopen jaren een constante groei doorgemaakt.  Ons dealernetwerk heeft zich inmiddels uitgebreid door heel Nederland en telt inmiddels zo’n 300 dealers.

Heeft u interesse om onze collectie op te nemen in uw woonwinkel, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u consument en heeft u interesse in één van onze stoffen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk de dichtstbijzijnde dealer aan u doorgeven.

Meer informatie

Éigentijdse stoffen

Vast aanspreekpunt

Snelle levering