HomeOver ons

Over ons

Welkom op de website van Leffring & de Wilde bv
Uw groothandel met de fijnste gordijnstoffen voor de particuliere en de projectmarkt.

Historie

Leffring & de Wilde is sinds 2005 uw groothandel in gordijnstoffen voor de woninginrichter en projectinrichter.
Vanaf het begin hebben we ons ingezet om onze woninginrichters te voorzien van de mooiste gordijnstoffen.
Vanuit het Friese plaatsje Menaldum hebben we vele woningen en bedrijven voorzien van prachtige gordijnen, inbetweens en vouwgordijnen.

In 2010 zijn we gaan samenwerken met Gordijnatelier Hoekman bv in Genemuiden.  Deze samenwerking heeft erin geresulteerd,  dat wij de gordijnstoffen ook geconfectioneerd kunnen aanbieden.
Door de grote voorraden en de soepele samenwerking, zijn wij in staat om zeer snel uw gordijnen op maat te kunnen leveren.

Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat wij per 1 Juli 2021  verhuisd zijn naar Genemuiden, om vanuit het gezamenlijke pand nog meer service te kunnen bieden en nog sneller te kunnen schakelen. Uw gordijnen komen hierdoor vaak al op de dag van bestelling in het confectieproces terecht.

Exclusiviteit

Voor Leffring & de Wilde staat exclusiviteit hoog in het vaandel. Onze stoffencollectie is uniek en zult u daarom niet in elke woonwinkel tegenkomen.
De selectieve verdeling van dealers in Nederland, zorgt ervoor dat u als woninginrichter exclusief en uniek bent met onze collectie in uw winkel.

Bij Leffring & de Wilde kunt u rekenen op een prettige en warme samenwerking waarin service en kwaliteit hand in hand gaan.

Dealer worden

Leffring & de Wilde heeft in de afgelopen jaren een constante groei doorgemaakt.  Ons dealernetwerk heeft zich inmiddels uitgebreid door heel Nederland en telt inmiddels zo’n 300 dealers.

Heeft u interesse om onze collectie op te nemen in uw woonwinkel, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u consument en heeft u interesse in één van onze stoffen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk de dichtstbijzijnde dealer aan u doorgeven.

Meer informatie

Éigentijdse stoffen

Vast aanspreekpunt

Snelle levering